Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #297007

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF
Käcken: Molin spelade från start, men inte mer än ett par byten. J. Johansson och N. Danielsson bildade fjärde forwardpar och spelade några byten i första. Nåt måste ha hänt med Molin för han satt inte ens i båset de andra två perioderna och J. Johansson tog hans plats redan i första perioden. Följaktligen bänkades N. Danielsson. Svårt att kritisera det beslutet när Johansson pyttsade två gånger om och var Brynäs bäste spelare. Hans 3-2 i power-play var en delikatess: När ingen visade sig för passning åkte han mer eller mindre baklänges upp från position bakom mål och hängde in den själv.

En underhållande match mellan två lag som ville framåt och slarvade bakåt. Det smällde ganska duktigt längs sargerna. Soling åkte på en propp i första bytet. Stort misstag av SSK där, för sen gick han ut och körde över allt som rörde sig. ´

J. Johansson bäst i laget enligt min mening. Soling också bra tillsammans med Miettinen. Anger däremot måste kunna bättre. Orkade jag gå från Grusåsen till Scaniarinken, vilket tar en timme, så ska han orka från utvisningsbåset och hjälpa till på SSK:s 2-2 också.
Lind och Malmström också bra, och tredjelinen stod för en gedigen kämpainsats. Fortsätter det så här måste jag snart ändra uppfattning om B. Danielsson.

På backsidan ser det lite taffligt ut emellanåt. Ingen som var riktigt dålig men heller ingen som övertygade. Korhonen tar skotten, släpper inte särskilt mycket returer men var mycket ute och dribblade. Mitt stackars hjärta orkar inte med en ny Ram.

Roligt att se Casselståhl. För sju år sedan lämnade han Brynäs som knappt ordinarie. Nu går han runt i båset och peppar och dunkar rygg efter varenda byte. Härliga ledartakter. Sånt behövs.

Skönt med 3 poäng. Brynäs borde ha kunnat avgöra med 6-3 i andra då SSK blev väldigt stirriga. Istället svarade hemmalaget för en stark slutforcering och en kvittering hade inte varit orättvis.
Kommentera