Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #297009

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF
Hemkommen från Scaniarinken med ett brett flin på läpparna. Härlig insats av grabbarna idag. Läste just matchrapporten på SSK:s hemsida och man kan iaf inte beskylla rapportören att var objektiv direkt.
De s.k bjudningarna från hemmaförsvaret var nog mer frukten av vår aggressivitet högt upp i banan. 3:efemman med Kyrö-Björne-Nyllet gav inte motståndarna ngn ro alls och gjorde ett mkt bra jobb.
JJ verkar bli vår nye Larsson om han fortsätter på detta vis. Klokt spel och smart defensiv. 2 baljor dessutom, den i PP en riktig delikatess.
Brynässpelet strax innan 4-3 och 5-3 var underbart att se. Soling var het som en järnspis och kunde gjort ett par till med lite tur. Malmström underbar droppass till 5-3.
SSK hade en jättepress i 2 min när Danne mkt underligt åkte ut för en holding. Precis när Danne kommer in gör dom 4-5 på en styrning från nära håll. På ngt konstigt sätt kände man sig ändå inte orolig, deras farligheter kom oftast just i samband med utvisningar, annars var det ganska lugnt tycker jag. Kupan tog visserligen ett par 2:or men det får man nog räkna med mot lag som SSK, han var i övrigt stabil och rensade när det behövdes. Deras NHL-kille Robertsson försökte i slutet att dra igång ngt men det hade han inget för. Som tur var fick våra killar tag i Kupan, han såg lite skogstokig ut i det läget. Nu fick båda kyla ner sig i 2 minuter. Korhonen mkt bra, kunde inte göra mkt på målen. Först ett diagonalpass till en fristående Bemström, sedan en studspuck som letade sig in i röran framför mål. Nästa ett 2 mot 1läge där det blev tomt mål. Sista en styrning framför mål.
På näthinnan har man en jättechans då en av deras backar får ett diagonalpass från sarghörnet och nyper till direkt. Bara det att Mackan
hade läst passet och flyttade sig över och när killen drog till var det totalstängt för säsongen.
Fortsätter vi i den här stilen behöver man inte vara orolig, det är ett som är säkert.
Kommentera