Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #300157

Sv: MODO-BIF
65Selander: W-lind har återigen fått äran att uppleva det vackra Nolbylandet vid knölens fot. Strax efter kl 14.30 idag så fick han änkligen tag på mig. 11 obesvarade samtal på mobilen, jag ska låta vara osagt om det var W-linds allihopa?!

Kl 14.38 stod min nyinvesterade kärra, alltså ny för mig då även fast det "bara" är en -99 årsmodell uppställd med bredställ inne på Sundsvalls bussterminal. W-lind stod och kollade åt ett annat håll (som vanligt) så nu änkligen fick jag chansen att lägga på en rejäl tutning med signalhornet. Härligt, W-lind reagerade på tusendelen av en sekund och småjoggade fram till bilen och studsade in med ett brak med alla sina tillbehörigheter.

Vi drog å det snaraste direkt hem till Nolbyknölens fot för att få i oss ett par tre koppar med svartlut och några goda mackor till. Givetvis hade miiikes hushållerska gjort iordning allting tills vi var hemmavid. Mackor med leverpastej, gurka, ost, skinka mm. Jo ni vet, vid Nolbyknölens fot där knösslat det aldrig med någonting, bara så att ni vet tills den dagen ni har vägarna förbi själva - ni är alltid välkomna in till miiike m fam..

W-lind åt och åt och drack och drack som om han aldrig sett mat förut. Lyckligtvis så skulle W-lind åka vidare redan kl 15.30 så det blev bara en kort visit denna gång - men det är alltid lika roligt att ha W-lind runt i faggorna. Vad W-lind nu har tagit vägen ska jag låta vara osagt men han befinner sig säkerligen inne på fiendens mark. Ett sista visdomens ord tänker jag nu skriva innan jag faller in i dvala för morgondagens bravader på golfbanan. Se nu till att krossa MoDo i möra så att rättvisa för alltid har skapats. Timrå-effekten lär nog hålla i sig ett tag till!

Pyyyyysssscccchhh - (nationalsången) Skål och ha en fortsatt trevlig helg alla Brynäsjävlar ;)
Kommentera