Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #303590

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Herregud, ar allt man kan saga.

Tror det var lindberg som drog igang den har traden, och fragan ar sannerligen inte oberattigad. Hur ar det mojligt att ett gang proffsiga valavlonade killar kliver in pa isen och ar helt loja, helt oinspirerade? Hur ar det mojligt att ett lag med, vad ar det, 7-8 nyforvarv beter sig pa exakt samma satt som laget forra sasongen? Vare sig man ar tandlakare eller snickare eller busschaffis eller dansbandsangare sa har man ett krav pa sig sjalv att gora ratt for sin lon och ta det ansvar man satts att ta.

Hur kan ett lag falla sa langt ner sa fort? Mot FBK hemma forra veckan var killarna sa taggade att de komplett krigade ner motstandarna i tva perioder. Man skrek i omkladningsrummet sa att det horde over halva arenan. Man drev pa varandra och stallde upp for varandra hela tiden.

Nu kommer The 64 Dollar Question: Vad har han med det har laget sedan dess? Vad ar forklaringen? Om man forlorar med 2-3 eller 2-7 spelar mindre roll. Det ar installningen som ar det helt avgorande.

Jag vet inte vad som hant, men hade jag suttit i en ledande position i Brynas skulle jag dragit igang en fragerunda med alla relevanta personer i organisationen sa snart som over huvudtaget mojligt. Att forlora med 2-3 efter en har match dar alla spelare tomt sig och givit allt de har ar frustrerande men sant hander. Att forlora hemma mot LHC med 2-7 pa grund av bristande engagemang och kampaglod ar inte alls bra.

Inte alls bra.
Kommentera