Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #303646

Sv: Sitter det i väggarna eller?
p j davydjoos: Så här skrev jag igår efter matchen:

"lindberg: Det är nog inte så helt lätt att peka på vad som orsakar dom här insatserna som kommer då och då. Attityden tror jag inte det är ngt fel på, ibland blir det så här och vi kanske har överskattat laget lite mkt efter de tidigare fina insatserna.
Har inte sett matchen men 0-1 efter en halv minut och Korhonen ut ganska snabbt tyder väl på att denne inte hade en av sina bättre dagar ikväll. Nu blev det till att jaga och minnena från ifjol av samma scenario i många matcher kanske gjorde sig påminda lite väl mycket.
Än är det dock för tidigt att såga laget som många tydligen redan gjort efter 6 omgångar, med 3 vinster och 3 förluster.

Jag har sagt tidigare att en slutspelsplats är bonus och undvikande äv kval är målsättningen i första hand, även om jag vet att grabbarna själva har högre ambitioner.
Det återstår 44 omgångar och en del har redan gett upp.
Håhåjaja....."

Tycker inte att det är ngt speciellt försvarstal för den loja insatsen.
Möjligtvis att det utan turstudsen efter 35sek och Korhonens släpphänthet på 2:an och 3:an kunde sett lite annorlunda ut, men det är nog tveksamt. Tydligen var det 2 jättetavlor iaf. Har man inte rätt inställning för dagen blir det svårt.
Det jag menade med attityden var att man innan match naturligvis har målsättningen att gå in och ge järnet, men ibland blir det ändå kattskit av det hela. Det är ju inte första gången det händer, säkert inte heller den sista. En klen tröst för Tigerhjärtan är väl att vi inte är ensamma om såna här saker. Dom uppmärksammas ju mer när det gäller ens eget lag, fullt förståeligt.

Hur du kunde få det hela till en tillrättavisning vet jag inte, men man ser väl det man vill se....
Kommentera