Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #307323

Sv: Frustrationen och ointresset
gojoh:
Precis, gojoh, och då förstår du frustrationen i min värld när man tvingas tänka i enkla (och billiga) lösningar snarare än den bästa lösningen hela tiden.
Ditt icke definierade problem är bristen på förmåga från våra nuvarande förste- och andretränare att förmå laget att visa klorna när det som bäst behövs... en inte helt oviktigt förmåga i dagens hockey.
Sedan har du det enkla faktum att vår nuvarande dynamiska duo i båset redan föregående säsong var tvungen att spela ut sina bästa kort i försöken att överleva serien.
Vilka kort skall de spela i år som de inte redan spelat?
Vad är det spelarna inte hört förut?

Där finns det en enkle och billig lösning vid namn Flygis som jag misstänker att såväl det egnalaget som motståndarlagen förknippar med KAMP (och spott m.m.). Inte den bästa lösningen, men den enklaste och billigaste, gojoh. Den bästa lösningen sker inför nästa säsong. Jag drömmer om en tränare i Evensson-klass och kommer säkert att få fortsätta drömma, jag vet, men ändå...

Om du i din lilla värld inte har förmågan att förutse vad som krävs av det här laget framöver så lever du i en skön värld utan frustration och besvikelser.

Å andra sidan så är ju plats 8 i tabellen rätt ok om man är nöjd med annat än nr 1...

Flygis (Den onde), GP (den gode) och... den fule...?
Kommentera