Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #308028

Sv: Frölunda vs Brynäs
Kolla in Bengt "Pucken" Perssons krönika idag:

"Även för en luttrad hockeyskrivare kan det bli lite väl mycket negativism. Så mycket gott har varken skrivits eller sagts om Brynäs IF de senaste dagarna. Det har slagit mig, är överraskad och lite skrämd över upptäckten, att folk som tidigare hyllat och talat sig varma om Brynäs nu öser galla över klubben.
Efter de senaste dagarnas turbulens har Brynäs en svår och tuff säsong framför sig. Laget har sina fel och brister, det är nästan tomt i klubbkassan och på kansliet jobbar en stab stenhårt för att komma tillrätta med de organisatoriska brister som finns.
I stället för spott och spe är de faktiskt värda uppmuntran, en klapp på axeln och uppmuntrande ord för ett lyckligt slut. Vid alla sådana här turbulenser snackas det mycket skit av personer som inte har en aning om vad de pratar om."

Vad sysslar karln med? Ena dagen är han längst fram på barrikaderna, häver kritik ursig om allt Brynäs gör och cirkulerar ogrundade rykten om både det ena och det andra. Nästa dag ondgör han sig över exakt det beteendet. Patetiskt.

Pucken är bra på att analysera hockey. Han kanske borde hålla sig till det.
Kommentera