Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #308400

Sv: Vakna Gävle!
RavenLord: Sluta ta åt dig för hela Gävle med omnejd! Du går ju på matcherna!

Det hela handlar om att många sportsnackare älskar Brynäs men bor len bit från Gävle och inte har möjlighet att se så många matcher och då kan man inte förstå varför folk som har ett elitserielag i stan inte går och tittar. Det andra är ju att när man väl är på plats blir man förundrad över många åskådares ointresse.

Men vad man än tycker: åskådarantalet kommer att bli avgörande för föreningens framtid, många åskådare - mer pengar och bättre spelare, dåligt med åskådare - dåligt med pengar - dåliga sportsliga resultat. Det hela är en ond cirkel som måste brytas någonstans, det mesta är för tillfället redan fastlagt, truppen, styrelsen och ekonomin, men inte publiken, det är där kedjan ska brytas, och publiken kan bryta det genom att titta på matcherna och stödja laget även i motgång! Snacka om kollektiv bestraffning att bli arg på hela föreningen för att en enskild anställd har försnillat pengar? Publik drar även sponsorer, vem vill sponsra ett lag där åndå ingen läser vad som står på tröjorna?

Leksands återtåg är ett mkt bra exempel på hur stöttning av laget gett framgång, tillbaks till elitserien, nya sponsorspengar, och möjligheter att värva etablerade spelare.
Kommentera