Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #309407

Sv: Frölunda vs Brynäs
Några intryck från matchen igår.

För det första håller jag helt med GP när han säger att vi var helt med i matchen i 50 minuter och att man sen åkte bort sig. När Frölunda gör 4-2 satsade Brynäs (förstås) stenhårt framåt och öppnade sig bakåt.

För det andra: domaren var katastrofalt dålig. Enda trösten var att båda lagen fick obegripliga utvisningar. Alla var inte obegripliga men många.

För det tredje: förstår mig inte på Jonas Soling. Han var nyförvärvet vi fick vänta ett år på att se, bortsett från försäsongen förra året. Nu är han på isen men knappast med i matcherna. Går inte på mål, åker runt och ser helt oinspirerad ut. Jag menar inte att man ska bänka honom, däremot borde GP och Micke Sundlöv försöka reda ut varför han verkar sakna all motivation, all intensitet. Vi har inte råd med en powercenter på tomgång. Nikga men många.

För det tredje: förstår mig inte på Jonas Soling. Han var nyförvärvet vi fick vänta ett år på att se, bortsett från försäsongen förra året. Nu är han på isen men knappast med i matcherna. Går inte på mål, åker runt och ser helt oinspirerad ut. Jag menar inte att man ska bänka honom, däremot borde GP och Micke Sundlöv försöka reda ut varför han verkar sakna all motivation, all intensitet. Vi har inte råd med en powercenter på tomgång. Niklas Anger anstränger sig i varje byte, Soling finns liksom inte där.

För det fjärde: Micke Lind är det bästa förvärvet vi gjort på flera år. Vilken inställning killen har! Lind var den ende som förmådde röra om i Frölundaförsvaret.

För det femte: Björn Danielsson håller på att bli en av de tongivande spelarna. Vi var många som hade svårt att förstå varför han skulle erbjudas treårskontrakt. Björn var en riktig krigare igår.
Kommentera