Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #309537

Sv: Frölunda vs Brynäs
Huge: På tal om mönster så tycks mönstret här idag vara att de som såg matchen har ett betydligt mer positivt intryck av laget än de som inte såg matchen. Kanske något att fundera över. Clarence t ex tycks ha den sedvanligt knarriga analysen helt klar; var Du där? Att möta Frölunda borta är en av kanske tre största utmaningarna i årets elitserie. Jag håller dem som menar att 4-2 målet drog pluggen, delvis på grund av att man haft några bra chanser att kvittera och delvis eftersom man krigat i 55 minuter och helt enkelt var trötta. På bortais är det mycket puckjagande som tröttar mer än att föra spelet.

Jag försöker alltså inte förklara bort förlusten, bara förklara den. Torsk är torsk som Tony brukar skriva. Den här förlusten sade i varje fall mig att håller man den här nivån i bortamatcherna så kommer segrarna mot mindre meriterade lag än Frölunda så småningom. Åres på grund av att man haft några bra chanser att kvittera och delvis eftersom man krigat i 55 minuter och helt enkelt var trötta. På bortais är det mycket puckjagande som tröttar mer än att föra spelet.

Jag försöker alltså inte förklara bort förlusten, bara förklara den. Torsk är torsk som Tony brukar skriva. Den här förlusten sade i varje fall mig att håller man den här nivån i bortamatcherna så kommer segrarna mot mindre meriterade lag än Frölunda så småningom. Årets lag är betydligt bättre än fjolårets.

Jag hoppas att Soling kommer igen, i annat fall är hans hockeykarriär över till sommaren. Vi bör inte förlänga med honom och jag tvivlar på att han kommer att vara intressant för något annat ES-lag. Såvida förstås han inte kommer igen.