Brynäs IF

724853 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #320269

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF
Jag såg inte matchen igår. Det mest allvarliga är att Cassel är borta i minst två månader. Han har varit en av förklaringarna till det kraftigt förbättrade försvarsspelet den här säsongen.

5-3 borta mot Skansen låter inte som en katastrof i mina öron. DIF har spelat upp sig ordentligt efter en svag start av säsongen. Om den rätta inställningen inte finns i laget finns det anledning till oro. Har skällt på den mentala inställningen i flera matcher. Man har inte en suck mot något lag i ES egentligen, om man inte kommer in med öronen bakåt och är fullt taggade. Sen ligger det i sakens natur att nästan inget lag kan vråltagga sig inför varje match. Jag är övertygad om att vi kommer att få se andra takter på söndag.

Puckens krönika är märklig. Vad vet han om Angers sommarträning, egentligen? Antingen vet han något och då ska han skriva det. Eller så vet han inget och då ska han inte spekulera hejvilt. Jag ifrågasätter inte hans analys av enskilda spelarinsatser, men hans sätt att spekulera utan att verifiera är bara dålig journalistik.

Men som sagt, jag såg inte matchen...
Kommentera