Brynäs IF

724864 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #324551

Sv: Inga hnl-proffs i brynäs?
Huge: Snålhet är ibland ekvivalent med brist av visioner, framåt anda osv. Man måste våga satsa för att vinna.
Sponsorer sponsrar då man ser ett initiativtagande, och tydliga visioner. Sponsorer gillar inte att höra att vi har inte råd med det, vi har inte råd med datt, som nu senast angående NHL-spelarna(även om han sa att det i dagsläget inte ser ut att kunna bli något NHL-tillskott nästa säsong).
Sponsorerna vill höra att vi ska värva bra, att vi ska konkurrera med de bästa, bli bäst, osv. Då vill man vara med.
Och sedan som RavenLord skrev, dom vill få nått tillbaka. Inte snåla med andra ord. Ge och ta är väl ett gyllene och passande uttryck.

Sen angående värvningarna, 3 mille, ja, man visade något, men man måste också se till att visa viljan innan, så att pengar finns för detta, nu fanns det ju inte täckning nog för dessa förvärv, vi ligger ju back med samma summa... Initiativ är bra, men på rätt sätt.

Skapa en bättre relation till sponsorerna, förbättra kommunikationen, diskutera kontinuerligt, med alla sponsorer, och bjud in nya, för att gemensamt skapa sig en bild av vad alla vill med satsningar och gemensamt vill åstadkomma.
Man kan inte säga att det inte verkar som om de blir något NHL-tillskott, utan att diskutera frågan med existerande och eventuellt nya sponsorer...

Beklagar ev. otydligheter och slarv i skriften, trött...
Kommentera