Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #325470

Sv: Soling
Huge:

Nu är det väll inte Finlandsmatchen idag som är det "väsentliga" i hela den här disskutionen, det är ju vad Tre Kronor har presterat så långt under Hardys ledning.
Det är ju spelet i sig som är katastrofalt, och det har det varit ganska länge nu, så jag tycker att dåliga ursäkter och långdragna bortförklaringar bara är pinsamt.
Ta och slå samman resultatet av dom tidigare träningsturneringarna från förra och denna säsongen så förstår du vad jag menar.

"Så länge spelarna accepterar och gillar detta offensiva spelsätt, där man trots allt skapar en hel del, finns det ingen anledning att börja gnälla, bara för att man inte vinner turneringen."

Ett tecken på att spelarna INTE accepterade nuvarande spelsätt visades väl hur tydligt som hellst senaste i vm-kvartsfinalen mot just Finland, tydligare kan det inte visas, jag menar vad ska spelarna göra, sluta spela för att visa sitt missnöje, naturligtvis ej gångbart..
Sen tycker jag det återspeglas rätt bra när du själv skriver "jag såg förvisso inte matchen idag" men vi skapade chanser, nej det var just det vi inte gjorde, spelarna har i dagsläget en förkärlek till att böka i hörnerna, och därifrån gör man inga mål.
Hardy har fått fler chanser än vad någon annan coach skulle ha fått i dessa sammanhang, jag som Frölundait säger som Tony sa när han snackade med 08:orna i SVT, ut med HARDY OCH IN MED CONNY!
Kommentera