Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #325512

Sv: Soling
70 Rodrigues: Svartvadet sa idag efter matchen att det hade gått betydligt lättare än vad han trodde, att lära sig systemet. Det kan kanske ta lite längre tid för andra, därav misstagen som sker. Ganska naturligt att isf inte kunna hålla uppe spelet i 60 minuter. Det blir svackor i matcherna oavsett vilket system du använder. Det vet väl vi i Brynäs...
Grundtanken i systemet är offensivt spel och chanser skapas. Som du säger, man borde ha gjort 12-15 mål. En vinst mot Tjeckien med ett par mål hade väl ingen protesterat mot. Spelet i övrigt var ju bra, förutom första perioden. En bra start i turneringen med vinst, får stenen att rulla och självförtroendet växer. Detta gäller också oavsett vilket system du kör med.
Tror att det största felet i denna turnering sammanfattades av Jönsson efte matchen: Fler måste in ock kriga och göra skitjobbet. Många gled omkring lite för mycket. Drar alla åt samma håll och jobbar stenhårt så kommer resultaten och spelet automatiskt.