Brynäs IF

724864 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #326128

Sv: Soling
p j davydjoos: Gojoh har helt rätt i sitt inlägg. Att kräva Hardys avgång vittnar om brist på proportioner. Vill man ha en bra analys av en match skall man gå till spelarna själva, eller tränaren. Ingen av dessa parter har något att vinna på att mörka någonting. Bara att läsa t.ex Angers uttalanden på Hockeyligan. I en träningsturnering gör vi 2 bra matcher och 1 dålig. 30 skott/match är mkt bra. Pucken vill ibland inte in, nu var det tyvärr så i de båda första.
När VM kommer får vi några NHL-förstärkningar, ngt som alltid lyfter laget. Som sagt, brist på proportioner var ordet...

En annan intressant grej: Pajasen Wennerholm, som alla här på forumet väl mer eller mindre konstant sågat jäms med fotknölarna, har nu helt plötsligt blivit någon sorts hockeyguru. Morsning...

Så här ligger det till:
Hardy är lite tvär och inte ngn mediagullegris direkt. Detta retar herr Wennerholm & Co. Detta är en stor anledning till drevet mot Hardy.
Exemplifieras t.ex med de s.k "Bortförklaringarna" som Hardy och grabbarna skulle ha stått för efter tidigare insatser. (dagens pappersupplaga av SpBladet).

Efter VM-finalen 2003:

"Vi föll på ett snöpligt sätt, Det är inte bittert, men det känns för jäkligt
att allt avgjordes som det gjorde."

Hur Wennerholm lyckas få detta till en bortförklaring är en gåta.
Om man som s.k Hockeyexpert i AB inte kan se skillnad på en förklaring och en bortförklaring, är det ganska sorgligt .

Avskedsansökan som Wennerholm upprättat på framsidan är helt OK.
Bara ett fel: Det borde ha stått Mats Wennerholm under den streckade linjen....
Kommentera