Brynäs IF

724852 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #336237

Sv: Tack Brynäs!
Då var man hemma efter 54 timmar på resande fot.

Några noteringar från helgen.

Klacken: Verkade vara många som normalt sitter som stod på ståplats. Tror dom valde att stå i stället för att titta och lyssna på comhem. Därav den bleka klacken fast det var mycket folk på stå. Sen är det ju alltid lättare att vara en bortaklack när man är mycket folk. Bara att titta på matcherna i Ängelholm, Göteborg och några flera ställen där vi dominerat dom senaste åren.

Matchen: Resultatet räcker gott att nämna. När ska Leksand lära sig att en match alltid är minst 60 min? Enligt Sundlöv så slog Lind bort pucken utan att veta vad han gjorde. "Jag var så trött så jag såg stjärnor, ville bara få ut pucken ur egen zon"


Kvällen: En trevlig kväll med några öl mycket snack och väldigt trevligt sällskap. Tack Lindgren, Roger, Anneli, HF, Westerlind, Tord och alla andra.

Rolig notis: En av våra resenärer från småland fick någon cl sprit för mycket i sig. När han blev trött så gick till hotellet och skulle lägga sig. Han bankade på dörren, blev insläppt, upptäckte att alla sängar var upptagna så han la sig på golvet och sov någon timme. Det visade sig att han var på rätt rum....men fel hotell!!!!
Kommentera