Brynäs IF

724852 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #341292

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians
danoj: TT:s analys ger vid handen att kvitteringen var rättvis.
Att 2-1målet skulle vara rättvist säger man dock inget om.
Så mycket för den touchen....

Annars har ångestkarnevalen tydligen rullat på som vanligt, med några undantag. Mike har säkert hittat några nya guldkorn för sin samling.. :-)

Djävligt tungt idag för grabbarna som tydligen gör en helgjuten insats, men inte får ngt betalt. I Angers fall vet man dock inte vad man skall tro. Enligt Keb i GD så var Anger iaf en av dem som jobbade och slet, men inte fick ngn utdelning (som vanligt, höll jag på att säga...)
Man kan tydligen se lite olika på spelares prestationer. Vissa kanske väljer att se det man vill se, eller....?
Många tycker att det är dåligt att vi spelar jämnt med de "bra" lagen, men har svårt med de s.k "sämre lagen".
Anledningen är ju att de bra lagen har råd att spela sitt eget spel (oftast offensivt) i Gavlerinken, och därmed blir det oftast bra och roliga matcher mot dessa lag.
En liten förklaring till förlusten idag kan ju vara att ett lag som Frölunda helt enkelt inte har vett nog att spela försiktigt när man har 1-1 och det återstår 2 minuter. Dom trampar på för att avgöra, och idag lyckades man. De s.k sämre lagen spelar oftast mer defensivt och blir genast svårare att komma till tals med.

Att vi skulle få det svårt i år verkar de flesta ha glömt bort, eftersom man ojar sig över läget i tabellen.
Att striden kring nedre strecket skull komma att stå mellan Malmö, Leksand, SSK, Brynäs och ev Luleå var väl ingen lågoddsare innan serien direkt, eller....?
Kommentera