Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #343499

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
sylf: Tjusigt inlägg, det där. Man har till 95 procent bevisat att man är ett bajslag. Är det 95 procent bevis eller 95 procent bajs? Brynäs IF är inget bajslag. Om Du tycker att de är det fattar jag faktiskt inte varför Du ens bemödar Dig att skriva här. Är den här GB:en ett forum där Du hivar av Dig alla frustrationer och besvikelser här i livet?

Att publiken inte kommer är lagets fel. Hur vet Du det, om man får fråga? Att säga att hade laget spelat bättre hade folket kommit håller inte. Titta på många andra ES-klubbar. Lagen ligger sämre till men folk kommer och hojtar ändå. Jag tror att Gävlepubliken är bortskämd, tar Brynäs för givet

Brynäs ska byta spelar och tränare nu. Har Du varit i ide senaste året? Budget, ekonomi, miljonunderskott. Hallå?

Jag är inte nöjd med förlusten igår. Men steget därifrån till att börja kalla Brynäs IF för skitlag är enormt långt. Byt klubb, om Du tycker allt är så värdelöst med Brynäs.

Går man in på de andra ES-klubbarnas GB här på Sportsnack ser man att fans och supporters står upp för sin klubb ÄVEN när det går dåligt. Här, däremot, innebär dåliga matcher att det är helt OK att häva ur sig precis vad som helst. Kritik är helt OK, men detta bottenlösa knarrande blir man ju bara trött på.

Alltså--skärpning, knarrgökar. Bara trist att läsa er. Stöd klubben när det går dåligt. Det är då den behöver stöd.
Kommentera