Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #345636

Sv: Vilka blir kvar nästa säsong???
p j davydjoos: Jag tycker också att Anger har underpresterat. Tycker det framgår ganska klart av mina inlägg. Däremot tycker jag inte att han varit så dålig som många vill ha det till. Att han inte blev uttagen till Baltica behöver iofs inte betyda att han är avskriven för gott. Anger har tidigare blivit uttagen för att han passat in i landslagets spelsätt, och har dessutom gjort det bra varje gång. Skulle man se till dagsformen, vore det väl isf mer berättigat att ta ut Anger nu, än förra gången. Då hade han ju visat mkt mindre än vad han gjort den senaste tiden.

För ngn vecka sedan hade Boorken en krönika som jag tycker stämmer in på både Anger och Soling. Det gäller att ha en balans på isen mellan avslappning och ansträngning, när det går tungt och inget stämmer. Oftast tar spelarna i så det knakar men resultatet blir då det totalt motsatta. Man låser sig och det kan se lojt och oinspirerat ut fast spelaren försöker allt vad han kan. Säger inte att detta skulle vara hela förklaringen till Angers och Solings insatser, men det kan nog vara åtminstone en del i det hela.

De "bevis" jag talade om, gällde för övrigt inte hans insatser på isen, utan hans påstådda inställning utanför densamma.
Framgick också rätt klart om man läste inlägget.
Kommentera