Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #347906

Sv: Brynäs IF-Luleå HF
Huge: Malmström trodde jag också skulle bli något av den bästa av värvningarna, så jag är inte överraskad även om han visat sig vara mer av en slitvarg än vad jag förväntade mig. Lind och Cassel kändes som säkra kort men har ju faktiskt varit ännu bättre än väntat. Synd bara att Cassel gick sönder. Men den stora överraskningen är ju Korhonen och den trygghet han ingjuter lyfter nog hela laget ett snäpp. Även JJ har varit betydligt bättre än väntat. Äntligen har man fått in en fjärdecenter som faktiskt är tillräckligt bra för att platsa. Tidigare Wågström och Daniel Olsson lyckades ju aldrig ta en ordinarie plats i laget.
Björck och Kupan godkända, men å andra sidan trodde jag att det skulle vara riktiga floppvärvningar så även de är bättre än jag väntade mig.
Å andra sidan har vi ett antal spelare som underpresterar också. Anger, Soling, Molin - de som ska vara bästa tillsammans med Sjödin. Tycker även att VPL är sämre än i fjol och jag trodde nog att han skulle lyfta ett snäpp. Det finns ännu mer att få ut av det här laget.
Kommentera