Brynäs IF

724829 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #351981

Sv: Sportorganisationen!
Jag har sagt det förr och lär säga det en massa gånger igen: fy, vad trista ni är, knarrgökar! Använder ni utrymmet här bara för att klanka av er?

Läste snabbt igenom chatten. Tyckte det var ett kanonbra initiativ att öppna en chatt med ordföranden. Tydligen bara jag som tyckte det, eftersom muppandet drog igång blixtsnabbt här. Låt oss fundera en sväng på inläggen här.

Det sades inte mycket om arenan. Vad annat kan Hedin säga än att det pågår ett utredningsarbete? En arena av det här slaget bygger inte Brynäs när man känner för det. Första förberedande i kunskaper om kommunal planering (en icke oväsentlig faktor i sammanhanget) säger att det finns en rad intressenter i den här processen. Man måste också göra sig klok på vad för slags arena man ska ha, och när man vet det ska man försöka reda ut hur det hela ska kunna finansieras. Hade Brynäs satt igång att bygga en arena utan sådana utredningar hade ni ylat över det.

Scouting, kontrakt och liknande: Ska Hedin tala om precis hur man jobbar, vilka namn man har börjat diskutera med, vilka man vill och inte vill förlänga med? Hur smart hade det varit på en skala från 1 till 10?

Ekonomin: hur smart vore det av Hedin att gå ut med exakta siffror över ekonomin, när han inte kan ge en sådan analys? Orsaken till att han inte kan det beror på att ekonomin bestäms av ett antal variabler--publik, slutspel, ytterligare sponsorer, medlemsutveckling, plus en massa annat--som är just variabler man jobbar med men som man inte känner utfallet på ännu.

Obekväma, kritiska frågor tas bort:; fullt möjligt och man kan ifrågasätta det. Den springande punkten är vad de frågorna handlar om.

Det verkar som om ni förväntar er att Hedin ska berätta precis allt om precis allting--och sen blir ni görsura när han inte gör det. Sätt er i hans position en sekund och fundera över hur smart det hade varit att göra det, man ju inte ens själv sitter inne med de riktiga svaren på grund av de osäkra variabler som finns med i ekvationen och/eller bör ligga lågt och inte gå ut med alltför mycket information på en del punkter eftersom det skulle kunna skada klubben.

Knarr, knarr.
Kommentera