Brynäs IF

724830 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #361542

Sv: Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
Var på plats igår och såg matchen. Betydligt bättre spel än mot SSK hemma i söndags. Första och andra perioden bäst tycker jag. Tredje perioden då la FBK i en högre växel och Brynäs fick mest försvara. Färjestads Power Play överaskande dåligt, nästan lika dåligt som Brynäs. Visst man gjorde ett mål PP, men fortfarande har Brynäs problem. Dessa är att man vill passa runt i alla evigthet och sen när någon spelare får skottläge så väntar man antingen i 4-5 sekunder innan man skjuter, då hinner motståndarna ställ upp sig och rädda pucken eller så är man inte tillräckligt nöjd med läget och passar vidare runt, runt i 2 minuter. Ett annat problem är att ingen i laget vill stå framför mål och ta stryk, skjuter man på mål och någon står där, är chansen ganska stor att de uppstår returmöjligheter, denna ypperliga chans att kunna göra mål tas inte tillvara.
Synd tycker jag!

Korhonen mycke bättre än i SSK-matchen, Janne Larsson skriv nytt kontrakt med Markus!

Man skapade också mer och hetare chanser igår, de gäller att sätta dom.

Emil Kåberg nr.27 i Färjestad, inlånad från Bofors. Vilken fighter, smäller på allt och alla.
Ett perfekt nyförvärv för Brynäs, men FBK har väl redan kontrakterat han till nästa säsong tyvärr.