Brynäs IF

724837 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #379351

Sv: Brynäs IF-Leksands IF
Huge: Om vi under 50 omgångar haft dålig inställning i 10 matcher medans alla andra lag har haft det 9ggr var så har vi generellt sett sämre inställning än andra lag.

Du skall veta att jag är hjärtligt trött på de som kategoriskt klagar vad som än sker typ (roligt att vi vann men det blir kval iaf). Ingen nämd ingen glömd.

Har man som personlig uppfattning innan säsong att detta skitlag blir det kval för så bör man vakta sin tunga då det enl mig enbart blir löjligt att höra skitsnacket.

Nu är det på detta viset att man har en god chans att undvika kval och till och med en liten chans att fixa till en playoffplats.

Jag hade heller inte särskilt höga tankar om vårat kära gäng men nog trodde jag och fortfarande tror på en playoffplats.

Nu har jag inte sett Brynäs live så pass mycket att jag kan bedömma huruvida årets lag har sämre moral generellt sett gentemot andra lag.

Jag har förståelse att folk vädrar sitt missnöje men att göra detta till en följetång vad som än sker det är utanför mitt "lilla" förstånd!

Mvh
Kommentera