Brynäs IF

724823 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #388166

Sv: Brynäs i KK!
Hong Kong: Det här visste vi INTE! Vi visste att ekonomin sög efter förra året. Vi visste att ledningen jobbat hårt med att hämta in underskottet och att göra minst ett nollresultat denna säsong, vilket skulle betyda att intäkterna ungefär var 8 mille högre än förra säsongen, vilket hade varit klart godkänt.
Men ledningen kan inte trolla fram pengarna. Pengarna måste komma från nånstans; företag, organisationer och supportrar. Och det är givetvis i Gävle med omnejd dessa ska finnas. Det hjälper inte att 10.000 brynässupportrar ute i landet vill rädda klubben. Vi kan bara bidra med "peanuts". Det är ni 80-100.000 gästrikar som måste ställa upp. Varför skiter ni i hockey och Brynäs? Är det superettan i fotboll som är så jävla het däruppe? Isracing? Friidrotten? Symfoniorkestrarna? Bockjäveln?
Och det här jävla tjatet om att det är klubbens fel att sponsorerna inte kommer. Vad fan förväntar dom sej? Kontant ersättning? Marknadsandelar i USA? En påsättning?
Det här visar bara att Brynäs inte har nån framtid i Gävle. Och har Brynäs sin framtid i Gävle då har laget ingen framtid i Elitserien.
Jag är less på att göra gävlebornas jobb. Bidrar inte Gävle är det meningslöst att jag gör det. Utan pengar kommer Brynäs i alla fall lira i allsvenskan snart. Och då slipper jag besöka den gudsförgätna hålan mer.
Kommentera