Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #388241

Sv: Brynäs i KK!
Lilljanne: Du hade ett klockrent inlägg för en stund sedan som jag gärna vill instämma i. Det finns en gräns för vad supporters kan åstadkomma i termer av att räta upp föreningens ekonomi. De som bor hyfsat nära Gävle kan gå på matcherna, vi andra kan sätta in pengar på insamlingskontot och köpa grejor från shoppen. Men de stora insatserna måste komma från Gävletraktens sponsorer. Det finns inte en chans att supportrarna ska kunna komma upp med 3 miljoner kronor. Vi kan alla försöka göra en ordentlig kraftsamling fram till 30 april och ösa in vad vi kan på insamlingen, men även om vi skulle kunna få in, säg, 100 000 kr till så är vi uppe i totalt 300 000 kr. Inte illa, men en bra bit ifrån de tre mille som saknas.

Styrelsen ska ha en eloge för att man verkar kunna nå ett nollresultat i år. De har jobbat otroligt hårt med att försöka vända skutan. Desto mer ironiskt och tragiskt då att vi konkar på grund av gamla försyndelser.

Förnyelsearbetet kom igång för sent. Folk och företag i Gävle med omnejd tar Brynäs för givet. Vi är många som varnat för att den attityden skulle straffa sig.

Till sist kom vargen.
Kommentera