Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #388331

Sv: Brynäs i KK!
El Aka Ali var inne på en intressant linje; fyller man hallen kommer sponsorerna. Damfotbollen i Umeå körde på den strategin; man hae gratis inträde på hemmamatcherna. Resultatet blev att sponsorerna kom i massor och klubben gick betydligt bättre ekonomiskt än man tagit dyra biljettpriser och fått färre i i publiken. Man skulle kanske fundera på att köra låga biljettporiser för att på det sättet dra fler sponsorer till Gavlerinken. Gungan och karusellen.

Det är många som säger samma sak: vi supporters gör vad vi kan, men våra bidrag är peanuts med vad sponsorerna kan komma upp med. Nu misstänker jag att skulle konkursen stå för dörren kommer sponsorerna att inse att sista tåget håller på att gå och chippa in det som behövs. Därmed har man också haft Brynäs i diket (till många gävlebors oerhörda glädje) och kommit till deras räddning.

Det finns tydligen i Gävle en filosofi som går ut på att Brynäs vuxit sig för stora och att man därför bör strunta i dem. Kanske dax att revidera den uppfattningen.
Kommentera