Brynäs IF

724809 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #406662

Sv: Brynäs-Timrå
Anneli: Hur var det ifjol då i en match mot Timrå när Pelle Hallin blev helgalen på "Kupan" och jagade honom till spelarbåsen och "Kupan" kastade sig in båset och "gömde" sig. Skall bli intressant och se om står upp lika bra i ett slagsmål mot Magnus Nilsson, Jonte Hedström eller Pär Styf i vinter. Det är inte så konstigt att "Kupan" vann på poäng mot en av Timrå minsta spelare "Sudden".

Sen tycker jag att en del av brynäs supportrar inte är riktigt kloka som hyllar sina egna när det slår en motståndare men blir fullständigt vansinniga om en motståndare ger igen på en brynäsare, sånt är bara mesigt.

Jag tycker inte att man skall tillrättavisa andra människor på en träningsmatch som håller på ett annat lag och råskälla på dem när man uppför sig som idioter själva.

Hamnade framför en snubbe på ståplatsläktaren som spydde galla på Kristian Gahn och ojade sig över vilken jävla sopa han var, då fyllde hans respektive i, "det var därför han hamnade i Timrå".

Jag anser att tycker man det är okej av brynässpelarna vevar för att det blir provocerade då har Timrå lika stor rätt att göra det också.

Sen att det är utvisning är det inget snack om!

Timrå och Brynäs är lika goda kålsupare och det tar ut varandra.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera