Brynäs IF

724809 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #409970

Sv: Sundlövs gloria på sniskan...
micke: Jag gör som när det börjar bli valdtider i sverige. Plockar lite gott från alla och ser att alla parter har lite rätt och lite fel.

En satsning på juniorsidan har ju sedan några år tagit fart. Sedan Thelin tog över rodret för Brynäs juniorer så har kurvan pekat uppåt. Att man sen hoppas kunna bygga laget på egna juniorer är att ta i för mycket. Vi har redan fått se en klar förbättring när det gäller plocka "egna" produkter upp i a-laget.

Värvningen av Luovi ser inte jag som någon katastrofvärvning. Håller han en säsong och fortsätter sitt spel som han hade i Mästarcupen så är det en BRA värvning. Fast mycket till värvning var det väl inte, han ringde ju själv till Brynäs och ville spela i laget. Luovi är en lagspelare av stora mått som kan vara med och "bygga" något stort den här säsongen.

Jag tror det har pratats om det tidigare här på sidan. Att bygga ett lag för framtiden är i dagens hockeysverige näst intill en omöjlighet, så fort en lovande spelare i rätt ålder visar sig vara för lite mer än andra så drar dom över atlanten och lirar i NHL/AHL.
Kommentera