Brynäs IF

724809 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #409976

Sv: Sundlövs gloria på sniskan...
Larry>>
Tja, det är iofs positivt. Men det hade varit bättre om vi värvat en 24-årig österisisk kanonforward (eller liknande) som har en chans att göra något för BIF även kommande säsonger istället för en 30+ sjukstugegubbe som är polare med Sundlöv. Bägge hade ju tagit Rönkens plats, men vem hade vi föredragit?

Hong Kong >>
Vad har vi sett av den sk. satsningen på juniorsidan? Jag, liksom de flesta andra, trodde att BIF skulle bli plantskolan för några år sedan när Thelin tog över osv. Vilken klar förbättring har vi egentligen sett?

"Fast mycket till värvning var det väl inte, han ringde ju själv till Brynäs och ville spela i laget. Luovi är en lagspelare av stora mått som kan vara med och "bygga" något stort den här säsongen. "

Jag håller med, mycket till värvning är det inte. Men lagspelare av stora mått, har vi inte nog med sådana? Både i laget och i ledningen?

"Jag tror det har pratats om det tidigare här på sidan. Att bygga ett lag för framtiden är i dagens hockeysverige näst intill en omöjlighet, så fort en lovande spelare i rätt ålder visar sig vara för lite mer än andra så drar dom över atlanten och lirar i NHL/AHL."

Men vad ska man göra då? Strunta i de bästa spelarna och enbart satsa på att värva "sopor" som inte har en chans att nå NHL? Man måste ju självklart satsa på att bli bäst, det innebär värva de bästa spelarna och ha den bästa juniorverksamheten. Att NHL sedan snor dem i deras bästa ålder får man ju räkna med, sådan är verkligheten...
Kommentera