Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #409987

Sv: Sundlövs gloria på sniskan...
JanT:
Du har ju tydligen inte läst mina inlägg tillräckligt noggrant.
1) Jag dömer inte ut Luovi. Jag vet vad han har gjort och kan göra. Luovi är ändock en spelare med skrämmande skade- och sjukdomsjournal bakom sig. Chansen är väldigt liten att Luovi kommer resa sig som en fågel Fenix och göra 30+ poäng nästa säsong. Dessutom är chansen obefintlig att vi kan räkna med att Luovi är en stöttespelare i BIF om tre år.
Därför tycker jag att det vore bättre att värva någon (utan lika hemsk skadejournal) som åtminstone har en som helst chans att uppnå de överstående målen.
Jag tror, och har aldrig trott (eller påstått), att Rönken är bättre en Luovi. Jag menar bara att det hade finns bättre spelare för BIF att värva är Luovi. Förra säsongen var han skadad/sjuk en stor del och åstakom bara 12 poäng för Lukko i SM-Liiga. Hans kurva går allt annat än uppåt. Varför ska en sådan spelare ta en plats för en mer kunnig spelare?

Det där med kompisvärvning säger sig självt. Luovi trodde karriären var slut, Lukko ville inte förlänga, han ringde Sundlöv och *vips* så fick han en plats i BIF. Hoppas vid gudarna att han spelar för kaffepengar..

Du snackar om ekonomiska förutsättningar... Okej, Honken i all ära, han är duktig. Men är det verkligen på målvaktssidan vi behöver förstärka?! Vi sitter med fem seniorbackar och två junisar och saknar ändå en back! Andra lag har åtminste sex -sju seniorbackar.. Hade det inte varit bätte att satsa dom pengarna på en back? En stilla undran i sensommarnatten...


Kompisvärvning eller.......................... *suck*
Kommentera