Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #409992

Sv: Sundlövs gloria på sniskan...
micke: Juniorsatsningen har ju gett resultat. Semifinal för både j-20 och j-18 den senaste säsongen. Det var rätt så många år sedan vi visade dom resultaten, om vi nu gjort det någon gång. Juniorspelare från dom egna leden har varit och är uppe och nosar på a-lagsspel i elitserien. Det finns säkert någon som kan räkna ut vad det normala utfallet av egna produkter som platsar i elitserien är. Men en vild gissning är att det rör sig om en kanske två per säsong. Mer än så tror jag inte man kan räkna med.

Kan man få för många lagspelare? Bara för att man är en lagspelare så betyder inte det att dom också kan vara matchvinnare.

Du tyckte man skulle bygga upp ett lag långsiktigt. Men med den verkligheten vi har så är det svårt. Lag får man bygga för varje säsong när man ser vilka som blir kvar från föregående. Jag tycker inte man ska värva sopor, men värvar man stjärnor eller blivande stjärnor så kan man inte räkna med att det är spelare man kan bygga ett lag runt då dom spelarna gärna sticker till ligor som betalar fantasisummor jämnfört med elitserien.
Kommentera