Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #410035

Sv: Sundlövs gloria på sniskan...
65Selander: Sundlöv har ju gnatat på Dacke i många år, inte har han flyttat hem för det. Nu är han gammal, han vill avsluta med några år i Sverige, så han bestämde sig för att flytta hem. Samtidigt är han hygglig mot Sundlöv och ger honom lite cred efter fem års tjatande.

Nej, jag har inte sett Luovi spela i år. Jag vet redan vad han går för och har för kapacitet när han är som bäst - det finns ganska många som kan hålla sig kring 25 poängsstrecket varje säsong och som dessutom förhoppningsvis är under 30 och inte har varit plågad av varje skada i läkarboken.

F.ö tror jag inte ett rött öre på Tuulolasnacket. Är kärringen så trött på alperna flyttar hon helt enkelt hem solo till Finland och väntar på gubben, det är ju bara drygt ett halvår. Inte en chans att han bryter sitt guldkantade kontrakt för tantens skull, hans klubb skulle dessutom aldrig låta honom göra det utan att det skulle kosta honom rejält med stålars.

84 Norberg:
Lysande debattteknik! Du är ju kung på forumet! Istället för att besvara påståenden kommer du med en helt ny(njae, kanske inte) infallsvinkel. Du har ju helt rätt. Är man en riktig Brynässupporter (som dig) ska man koppla bort hjärnan totalt och tycka prexis allting som gäller BIF är totaltoppen! Parkeringssituationen utanför Gavlerinken är perfekt, I love it! De senaste säsongerna har varit underbart att följa, vilken kanonhockey man har spelat, för att inte tala om tabellplaceringarna!! BIF är ju världsmästare på att värva sponsorer, vi får ju inte miljaders kronor på vår goda kontakt med sponsorer! osv osv.


*suck*
Kommentera