Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #410040

Sv: Sundlövs gloria på sniskan...
micke: Dina inlägg är nästan alltid klockrena men i den senmaste vändan tycker jag att Du har både rätt och fel. Håller med Dig om att satsningen man nu dragit igång inte får ha ett ettårsperspektiv utan måste vara betydligt mer långsiktig. Bygger man en bra organisation med proffsiga gubbar på rätt platser (för det är ju det man egentligen har ägnat det här året åt) så kommer de höga tabellplaceringarna efter hand.

Luovi: Jag tror inte att det var en kompisvärvning. Sundlöv var inte skyldig Luovi ett enda dugg. Sista säsongen Luovi var i Brynäs var han borta i princip hela säsongen. Man kan tycka synd om Luovi men krasst uttryck är man inte skyldig en sådan kille någonting. Min gissning är att Luovi ville ha 1-2 säsongen till och erbjöd sig själv för ett mycket lågt pris. Pris/prestanda-kvoten på Luovi blir därmed hög.

Men detta är det kortsiktiga perspektivet! Luovi är inte del av en framtidssatsning utan en strategi som säkerställer vår position som stabilt ES-lag. Unga killar måste spelas in i A-truppen tillsammans med de etablerade spelarna.

Det är nog ingen här som älskar allt som Brynäs säger och gör utan reservation.
Kommentera