Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #419231

Sv: Brynäs IF-MoDo Hockey
"...Malmö och Brynäs som verkligen allt mer framstår som de fattige kusinerna från landet." Anrell.
Hur rätt har han inte. Desto mer imponerande att den ene av kusinerna hänger med år efter år efter år efter år... Alla snackar om att Leksand inte borde kunna vara ett elitserielag eftersom kommunen är så liten (nu är dom ju inte det heller). Men ännu omöjligare är att ett lag utan pengar kan lira i högsta serien varje år, det är det ingen som tjatar om. När andra lag måste värva spelare som Aki-Petteri Berg eller Niklas Wallin för att hänga med, spanar Brynäs mot Arboga för att förstärka laget (se´n är det en annan historia att BIF inte hade råd att köpa loss Björkman, han måste ha varit jävligt dyr. Det är väl bara en tidsfråga innan Arboga köper Dackell).

"Det är också talande att Brynäs har fler supportrar utanför än i Gävle. Jag tror att det är ganska ovanligt. Men på bortamatcherna är stämningen märkligt nog högre, tycker han.
- Det är mycket bättre då, ett helt annat tryck. Men i Gävle verkar folk tycka att det är lite halvnördigt att stå på läktarna och jubla. Det är konstigt..." Supporterklubbens ordförande.
Analysen är klockren men deprimerande. Snacka om att föreningen har problem när stödet är större på bortaplan. Kan man inte få dispens för att spela alla matcher borta?

Idag betalade jag in till 1500-klubben. Jag undrar om jag är klubbens huvudsponsor nu.

Imorron spöar vi köpelaget.

KÄMPA BRYNÄS
Kommentera