Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #420621

Sv: Utmärkt!
Otroligt klantigt av Foppa att tackla (putta) på Malmström när han ska byta. Helt klart idiotiskt gjort, men sedan kan det ju diskuteras hurvida Foppa skulle ha fått 2+10 eller inte. Läste genom MoDos GB (hemsidan) nyss och där står det ganska mycket om den här "filmningen" av Malmström. Men hur kan man tro att en spelare filmar och slänger sig in i sargen och får en stor risk för skada? Han sa ju själv att han fick en knuff av Foppas och att sedan fastnade med skridskorna och ramlade, typ. Det var Foppas fel, men själva incidenten förstärkes av att Malmström fastnade med skridskorna.

En annan sak som diskuteras mycket är hur publiken kastade in saker mot Foppa, naturligtvis inte acceptabelt, men har alla undgått att se hur en flaska kastas in mot Malmström när han ligger ner efter att han har åkt i sargen? Och jag tror knappast att en Brynäsare kastade in den! Skillnad på att kasta in flaska och matchprogram? Ja! Skillnad att kasta in saker mot andra spelare? Nej! Det ska inte kastas in saker mot spelarna/ledarna, inte acceptabelt. Men vi ska inte bara kasta skit mot ett håll när båda parterna varit minst lika dumma.

Till sist vill jag tacka Brynäs för en helt underbar match igår, riktigt underhållande och bra spel! Främst är jag mycket imponerad av Niklas Andersson som verkligen visade framfötterna igår. Tack även till publiken som gjorde upplevelse helt makalös.
Kommentera