Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #423122

Sv: Backrykten
Lilljanne: Inte ens en Chara skulle vara en säker livlina för BIF som jag ser det, det skulle vara en chansning för att undvika kvalserien. Men sedan då? Att komma 9-10 är ju ännu sämre än kvalserien för BIF, har man dessutom värvat över våra tillgångar så är det den absoluta dödsdomen.
Men som du säger, allt beror på det bistande sponsorstödet. Eller kanske hellre, bristen på kompetens inom BIF för att bearbeta sponsorer.

aphac: På ett 20-års perspektiv så har BIF:s publiksnitt inte påverkats så jäkla mycket av tabellplacering eller intressanta spelare. Inte så pass mycket att det påverkat ekonomin till såpass att det finansierat en NHL-back (med vissa undantag). BIF har dessutom alltid budgeterat med ett ganska högt publiksnitt så det finns inte mycket armbågsutrymme. Så publiksnittet tror inte jag påverkas ett jota om vi värvar en världsstjärna och hamnar 9 eller struntar i det och hamnar sist i serien. Det kommer runt 4500 vilket fall som helst.

En annan femma är det om man plötsligt skulle budgetera att laget tar sig till slutspel. Men är värvningen av en back värd det när man vet att klubbens existens väger i andra vågskålen? Jag tror inte en lockoutback kan påverka klubbens placering sååå mycket....
Kommentera