Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #423669

Sv: Josef Boumedienne
Alltså, varför så jäkla negativa? Brynäs är absolut inte ett streckgäng, i alla fall i det dom har visat hittills. För det första får vi 3-3 (hade ledning med 2-0 och 3-2) mot ett tippat SM-final lag. Vi förlorar knappt med 4-3 mot ett förstärkt Timrå lag som har en av världens bästa målvakter i mål, hade ju där en ledning med 1-0 i två perioder. Visst, man måste ju även vinna, men nu har det ju som sagt endast gått två omgångar och vi har mött två lag som ska ligga högt upp i tabellen. Jag är inte alls orolig, utan snarare positiv till att vi har varit mycket bra mot MoDo, förtjänade tre poäng där enligt mitt tycke och sedan att vi förlorar med uddamålet mot Timrå; det mest positiva därifrån är väl att vi hade ledning med 1-0 i två perioder och att vi orkar och har vilja att hämta upp 4-1 till 4-3 i slutet av matchen och är nära att få en kvittering, det är ingenting negativt! Och så blir vi ju bättre med Josef Boumedienne i laget, han blir en förstärkning som jag tror kommer att lyckas riktigt bra i Brynäs. Riktigt bra jobbat även där av Sundlöv!

Nu får vi se fram emot matchen mot Luleå på tisdag, där är jag riktigt 100% säker på att vi får med oss tre poäng. Nu är ju även Wahlberg frisk, då är vi nästan fullt manskap.