Brynäs IF

724790 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #433012

Sv: Rätt eller fel?
sylf och andra: Kom inte och säg att det enda alternativet till att spy galla i denna GB som flera gör är att rycka på axlarna och acceptera förluster. Det är så otroligt svartvitt.

Brynäs är inne i en riktigt kritisk perod där vi var ytterst nära att gå i KK förra året. Nu kom dessutom lockouten riktigt olyckligt mitt i Brynäs försök att återhämta laget sportsligt och ekonomiskt. Man har valt att satsa på lite billigare men ändå gedigna 30+spelare för att kunna vända trenden och hålla oss kvar i ES tills dess ekonomin är uppe på tryggare mark igen med hjälp av ny arena etc. Hur mycket vi än drömmer kan vi inte köpa oss ur det nuvarande kritiska läget med hjälp av tillfälliga lockoutspelare för pengar vi inte har. Kanske har man råd med 1 spelare till vad vet jag men det kommer ingen Messias.

Att bara impulsivt kasta skit på föreningen och laget efter 7 matcher där 4 har varit mot tippade topplag känns lite väl enkelt. Jag tycker laget ska ha en eloge för att de spelat så bra som de ändå gjort så här långt. Vem fan trodde vi skulle kunna spela jämt med ett modo halvfullt av NHL-spelare innan säsongen började? Frölunda, Modo, FBK, LHC, DIF, TIK har i nuläget tillgång till några av världens bästa hockeyspelare. Jag tycker inte förluster eller bottenträskplaceringar är speciellt kul men utifrån lagets nuvarande förutsättningar i jämförelse med andras är de rätt svåra att undvika. En slutspelsplats i år vore en jätteprestation. Kom ihåg det utsatta läget! ES 04/05 är så länge Lockouten pågår en David mot Goliatsäsong. Varje seger mot de NHL-förstärkta topplagen är en mindre bragd.
Kommentera