Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #436729

Sv: Brynäs - Malmö 16/10
rackham: Tyvärr så är det väl som vanligt i Gavlerinken. Fansen är ju den sjätte utespelaren brukar man väl säga. Att dom buar efteråt kan nog spelarna ta men att man hör en knappnål falla under match tror jag spelarna lider mer av.
Jag kan förstå att man är frustrerade i supporterleden, själv är jag inget undantag.
Vi får nog vänja oss vid att det kommer att se ut på detta sätt, dvs ojämna prestationer. Fullt lag har vi väl inte haft en enda gång hittills.
Istället har det varit i stort sett 3-4 spelar borta hela tiden, av olika anledningar. Walle måste tillbaka, han är nyckeln till mkt, framförallt att vi kan köra på dina så varmt omhuldade 4 kedjor.
Nu blir det plock hit och dit för att få ihop det hela och det gynnar knappast behovet av lugn och ro samt lite trygghet.
Eftersom detta är psykiskt slitsamt så tar det också på det fysiska. Dom går hand i hand.
Visst kan man kanske köra med fler juniorer för att kunna köra på 4 fulla femmor men det är nog inte så lätt att få till det utan att försvaga laget alltför mkt. Ska man sprida ut juniorerna på de olika femmorna?
Vilka skall man isf plocka bort av de ordinarie killarna?
Eller ska man klumpa ihop junisarna och få en förmodligen ganska tunn femma som kommer att få jätteproblem mot alltför tufft motstånd.
Det skall fan vara i TJ:s kläder....
Kommentera