Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #436754

Sv: Brynäs - Malmö 16/10
rackham: Jag köper ditt resonemang till viss del. När jag tänker efter kan du nog ha ganska rätt i att det tar en del att få höra burop efter matchen. Men om i stort sett ALLA spelare har gjort en kollektiv underprestation, vilket dom förmodligen vet om själva i det läget, då accepterar dom nog burop till en viss del iaf.

Naturligtvis står och faller man inte med en spelare, men i just detta fall kan man ändå inte förbise det faktum att Walle betyder djävligt mkt.
Hans femma såg ju ruggig ut innan skadorna kom.

Tror du inte att det är ganska riskabelt att köra med en ren junisfemma, trots att man kanske försöker att bara gå ut och försöker döda sin motståndarfemma?
Ett eller två byten kan räcka för att man isf får ett mål i arslet och det blir tungt att jobba igen. Undrar om detta uppväger fördelen med att övriga får lite mer vila.
Själv tror jag som sagt att det ännu inte är ngn fara för orken. Dagens prestation verkar snarare ha varit av övergående art. Inget hittills har ju visat på att dagens insats skulle vara ngn norm för vårt spel.

Visst har du rätt i att även etablerade spelare skall bänkas om man inte gör sitt, men när alla underpresterar, då blir det lite svårare... :-)
Kommentera