Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #437720

Sv: Brynäs - Malmö 16/10
Kahn: Efter din bedömning av Janne Larssons kvaliteter så utgår jag ifrån att du jobbat ihop med Janne vid dessa sponsorskontakter, alternativt att du själv är sponsor eller känner ngn sponsor som inte är nöjd.
Tycker att hela sponsorsdebatten har gått på tomgång ett bra tag där samma klaganden återkommer med jämna mellanrum.
Detta trots att ingen vet någonting om hur arbetet bedrivs eller hur välvilliga dessa sponsorer egentligen är att släppa till pengar.
Vi har 2 parter som är inblandade men här får man alltid intrycket att det bara är den ena parten som är inkompetent och inte klarar av att dra in pengar. Denna svart/vita värld var det ett tag sen man lämnade.
Nu har jag ingen aning om hur mkt Gevalia bidrar med eller hur sponsorskontraktet är skrivet. Skulla ändå tippa att dom till stor del har bidragit till att vi lyckats vända jätteunderskottet från ifjol till ett litet överskott.
Låt oss anta att kontraktet är uppdelat i en ren bidragsdel samt även en prestationsdel. I vårt nuvarande läge, med uppochnedvända förutsättningar iom lockouten, tycker jag att Gevalia isf helt enkelt borde gå in och hosta upp en klumpsumma för nya spelarköp.
Enda förklaring jag kan se att man inte gör detta, är att man antingen inte har råd med mer bidrag eller att man stenhårt vill följa ingångna avtal.
Här håller jag helt med Lilljanne som alltid framhållit att motprestationen är av sekundär betydelse, om man är en riktigt seriös sponsor.
Kommentera