Brynäs IF

726147 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #446923

Sv: Förfallet
rackham: Nja, den där hårpåbröstet-teorin tror jag hör lite till det förgångna. Tillämpas fortfarande dock till en del i NHL.
Esko kunde väl också räknas in i denna kategori, men han fick ju ändå kicken. Där berodde det dock på att spelidéerna inte togs emot på rätt sätt. Är det isf på samma sätt vad gäller TJ?
Jag tror att TJ är mer besviken på en del spelare. Han kräver 100% i alla lägen och är nog mer frustrerad över att spelarna inte riktigt gör som han säger, trots att han vet att dom kan.
Hans uttalande om att "jag vet inte om jag får fram det jag vill till spelarna" tolkar jag iaf som lika mkt kritik mot spelarna som mot sig själv.

1. Om mormor genom sina uttalanden inte vill hänga ut TJ så spelar han isf ett högt spel. Tänk om TJ isf kommer tillbaka, ngt som mormor ju egentligen inte vill?
Ur askan i elden, mao...

2.Visserligen rekryterade väl mormor TJ, men hade inte några andra (spelarna) ett ord med i laget tror du?

3. Enligt din teori så vill alltså mormor ha bort TJ. Visserligen får media en riktig godbit att frossa i om mormor skulle bekräfta detta.
Kanske inget bra sätt att blidka kvällspressen.
Att i stället utåt vilja behålla TJ men inte mena detta tror jag som sagt ger en ännu värre mediastorm om det kommer ut.
Inget speciellt lyckat recept för att lugna media det heller.
Som att hälla bensin på elden för att försöka släcka densamma...

Det enda agerande från mormor som jag anser vara framgångsrikt är alltså att säga som det är. Vill man nu ha bort TJ så är det ju isf bara att hålla med denne om att det hela kanske inte var så lyckat.
Det skulle ge respekt i alla läger.
Kommentera