Brynäs IF

724489 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #446956

Sv: Tomas tillbaka i morgon?
Ingen TJ i båset imorgon inte, kanske inte ens på hela veckan. I dagens DN/AB står det även en liten intervju med TJ, om varför han egentligen har tagiten time out.

Tycker faktiskt det är riktigt risigt skött, först hur man säger att TJ tvivlar på sina kunskaper och om han förmedlar rätt till spelarna, sedan går det fyra dagar och man säger sedan att orsaken var att någon i hans släkt blivit svårt sjuk, och som det verkar inte det som dom först sa. Riktigt dåligt enligt min mening, känns som om klubben, spelarna, styrelsen, TJ har fått tagit emot skit i onödan och fått en dålig publicitet på grund av inget som är direkt releterat med klubben. Sedan blir jag både besviken och arg när jag läser hur TJ säger att inte brydde sig om hur det gick för hans lag, det som han tränar, Brynäs i matchen mot HV71. Visst, en svårt sjuk släkting är ingenting man vill ha, och det lär ju som sagt gå i första hand, men att knappt bry sig och som det verka skita hur det går för klubben man tränar är riktigt dåligt, smått provocerande för mig som det fan jag är. Men som det verkar kommer han tillbaka i alla fall, frågar är dock när. Tycker det vore bra om han komm tillbaka till matchen mot Frölunda, som är på torsdag. Men vi får vänta och se.

Vill även ta och säga att om ni tycker jag verkar kall så är jag defintivt inte det, jag lider med TJ och tycker ytterst synd om honom, det är mer hur det här har skötts som gör mig förbannad, förvirrad och orolig
Kommentera