Brynäs IF

724531 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #451980

Sv: Sponsring/Marknadsföring
Lilljanne m fl:
Liksom du är jag intresserad av hur det fungerar med marknadsarbetet och framtidsvisionerna för Brynäs, så när klubbdirektören Kent-Åke var på BSKVs möte med Brynäs IF igår så passade jag på att fråga:

"Det sägs att företagarna i Gävle inte vill ställa upp för Brynäs, men nu läser jag att det på kort tid verkar ha kommit in bra med pengar genom de nya sponsorpaketen. Upplever du det som att det har svängt - börjar företagen bli intresserade av att synas med Brynäs IF?"

Kent-Åke gick igång på alla cylindrar, det verkade som ett ämne som låg honom varmt om hjärtat. Han konstaterade först att:

1) Naturligtvis har NHL-proffsen gjort Elitserien attraktivare, det skrivs mer och det pratas mer hockey än på länge. Det lockar förstås företagen, de vill vara med när publiken strömmar till.

2) Styrelsen har jämfört sig med andra klubbar och insett att vi ligger långt efter i marknadsarbetet jämfört med storklubbarna. Brynäs IF ska därför tillsätta fler personer på marknadssidan och på ett mycket mer professionellt sätt börja bearbeta och vårda tänkbara sponsorer.

3) Och "Ja, det känns som att företagen har en mycket positivare attityd och nu alltmer vill ställa upp för Brynäs"

Det här låter som musik i mina öron och det härliga var att det lät som att det var allvarligt menat och redan håller på att genomföras.

----------
Jag reserverar mig för att jag inte minns allt rätt och därför kanske har lagt ord i munnen på Kent-Åke som jag själv gärna vill höra, men jag tror att det här var ungefär vad han berättade. Hong Kong och BSKV-arna hörde också frågestunden, så de kan rätta till ev missförstånd.
Kommentera