Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #470985

Sv: Summering
Huge: Trodde du verkligen att det skulle finnas ett universialsätt att räkna detta på. ;-) Hävdar dock fortfarande att +/- visar minst lika bra som poängligan det vi är ute efter. kanske en sorts vägning dessa emellan är det korrekta sättet att gå. Sen måste du ta med målvakterna också. Hockey är ju trots allt en lagsport.

"Öser man in mål och samtidigt leder minusligan så är man nog förlåten." Detta stämmer inte enligt mig, visst är det kul att se någon som gör massor med mål men släpper man till lika mycket bakåt så har man ju inte tillfört laget särskilt mycket förrutom en stunds underhållning.
Visst uppskattar även jag en artist som gör det lila extra och bjuder på nåt speciellt men det är inte nödvändigtvis en sån lirare som jag kommer sakna mest när dom eventuellt försvinner. Kolla in resultatet i omröstningen ipå Moras GB så ser du vad jag menar. Horcoff som gör poäng framåt och jobbar som en häst även i försvaret skulle vara mer saknad än vår Superstjärna som gör dom snygga målen och passningarna men har svårare för att jobba hemmåt.
Kommentera