Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #471361

Sv: Summering
Clarence: Det är så typiskt Dig att dyka upp i GB:en så snart orosmolen samlas vis horisonten och fälla några domedagsmättade kommentarer. Du tillhör den obegripliga grupp Brynäsare (eller whatever) som tycks använda Brynäs som nåt man slänger skit på när humöret är dålgt. Förr var det syndabocken som leddes genom stan, nu är det Brynäs. Sorgligt att se. Samma syndrom som de som går till Gavlerinken för att se Brynäs förlora. Komplett obegripligt. Vad är det i dricksvattnet i Gävle, egentligen?

Nej, jag tror faktiskt inte att Du fattar det här. Argumentet är att eftersom Brynäs har relativt sett färre NHL-spelare än lag som t ex Mora, Djurgårn eller SSK så kommer vi visserligen att bli sämre utan Phillips, men de andra lagen drabbas mer. Alla lag blir alltså sämre när NHL-spelarna försvinner men vi påverkas mindre än de flesta andra lagen.

Självklart kommer det förstärkningar om inte NHL-konflikten blåses av. Arnason försvann som en avlöning, Timonen har också lämnat oss. Detta bör enligt all mänsklig matematik innebära att det finns pengar att värva för och Sundlöv har inte sagt något som antyder att man inte skulle värva. Sen kan vi alla göra önskelistor om hur många spelare vi skulle vilja ha. Sundlöv har agerat klanderfritt så här långt och det finns ingen anledning att kritisera honom.

Skadorna: en del ljusglimtar finns det. Soling antas vara tillbaka efter uppehållet. Jacko samma sak.

Det viktigaste nu är att spelarna får tillbaka lite bränsle i kroppen. Gud, vad jag saknar en fjärdelina som kan lasta av ibland. Tycker fortfarande att det är bättre att gå runt på folk även om det innebär att man slänger in ett gäng yngre spelare (ND, Rönnqvist m fl) då och då, om det innebär att man kan lite extra vila till de tre andra femmorna.
Kommentera