Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #472714

Sv: Honken
p j davydjoos: Eftersom jag ser Honken för sällan väljer jag att inte gå i vidare argumentation i huruvida hans jämnhet blivit bättre eller sämre. Jag köper att man som Brynäsare har bättre koll på det än mig.
Det jag gick efter var att han den här säsongen ändå fått stå åtsidan ett antal matcher till förmån för Korhonen. Detta kan jag tänka mig ändå beror på nånting. Visst, man vill säkert hålla igång bägge målvakterna, men byter man ut en målvakt finns det i regel ändå ett skäl till det. Whatever...

Men snälla.. ingår inte just de olika detaljer du nämner även i de bitar i spelet som en bra målvakt måste behärska? Att kunna anpassa sitt spel efter olika förutsättningar ingår ju helt klart i jobbet för alla målvakter. Och hur bra man är på just detta borde väl ge en tämligen god bild av kvaliten på denne målvakt. Vissa gör det bra, andra sämre, så enkelt är det.

Sedan fins det ju olika målvaksttyper med, ja, såna som är bättre på närskott och omvänt. Men vi bör nog inte fördjupa oss nåt ytterligare i just det, kanske. Förresten.. kör Honken utpräglad butterflystil, eller vilken stil använder han?
Kommentera