Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #473816

Sv: Inga nyförvärv!!
Så här långt har väl inget annat av bottengängen gjort klart med nå´n NHL-stjärna? Det är ingen panik förrän mif, ssk m.fl. skriver kontrakt med ett äss som också funkar i laget (inte självklart som vi vet). Manny Fernandez till luleå är väl ok men han lär inte göra nåra mål.
Och det är inte säkert att det finns pengar till värvningar bara för att Timonen drar. Han lirade ju på Hossavillkor, dvs nästan gratis. När det gäller Arnason och Phillips kan man ha chansat på ett snabbt slut på lockouten och nu när den fortsätter räcker pengarna bara till en NHL-lirare. Korhonen avlönas fortfarande av Brynäs och inget lag lär ta över hela lönekostnaden (i det här fallet är det "köparens" marknad). Se´n förstår jag helt Sundlövs trötthet på dom objekt som är tillgängliga: Dom som är intresserade lirar redan hockey.
När nästa fönster öppnar vet vi om lockouten fortsätter hela säsongen. Då är det dags att sätta in stöten. Då har mormor samlat pengar på hög.
Eller så är han iskall och presenterar Blake och Koivu 5 minuter innan fönstret stänger och då sitter konkurrenterna där med skägget i brvlådan.
Sådär, Huge! Nu har jag gjort ditt jobb!

Lub: Hade inte lockouten varit, hade Brynäs IF vunnit SM-guld säsongen 04/05 (och förmodligen 05/06 också). Motbevisa mig!
För övrigt är det ju alltid kul att höra från en motståndare att "Brynäs är nog inte bättre än så här". På hemmaplan dessutom. Av mej får du i alla fall ingen julklapp.
Kommentera