Brynäs IF

724440 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #474113

Sv: Almtorp
Hong Kong: På denna i flera avseenden mörkaste dag pååret kan man glädja sig åt att Soling såg pigg ut på träningen igår. Se där, alltid något.

Inga förstärkningar. Almtorp är en extrem nödlösning. Kanske något att ta med mer permanent nästa säsong, men i år... Vad det hela handlar om är ju Brynäs styrka jämfört med andra klubbar, och i det avseendet är vi svagare nu än vi var innan fönstret öppnades. Vi har förlorat Korhonen och nu är det bara att be till högre makter att Honken inte går sönder.

Glöm slutspelet. SSK och HV kommer att börja röra på sig i tabellen. Vår målsättning blir densamma som den varit de senaste 4-5 säsongerna. Med vajande flaggor och full tifo sprids budskapet "Våga Vägra Kvalserien". Varje matchvinst framöver bör vara direktmeriterande för bragdmedaljen.

Man blir ju bara deprimerad. Klubben förtjänar bättre. Supporters förtjänar bättre, ska vårt lidande aldrig ta slut? Spelarna förtjänar bättre än att behöva gå runt på tre femmor mot NHL-späckade lag med full besättning.
Kommentera