Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #474764

Sv: Inga nyförvärv!!
claesw: Jag är så trött på detta att "ge spelarna en chans att visa vad dom kan" "vänta tills vi ser hur spelet ser ut" etc. Visst det kanske kan gå den här gången också. Vitryssland vann över Sverige. Men att räkna med att det ska gå varje gång trots att vi har sämre förutsättningar än övriga lag håller inte. Vi kan inte klara oss i kvar via kvalserien varje gång. I år kan det mycket väl vara våran tur att åka ur. Konsekvenserna blir förstås ödesdigra för sponsring, hallbygge etc.

Brynäs har de senaste åren med ytterst små marginaler klarat sig kvar som ett elitserielag trots att vi ofta i spelet inte varit elitseriemässiga. Efter det senaste värvningsfönstret hände något. Det visade sig att ett bra skadeläge i kombination med en enda stjärnspelare (Timonen) var tillräckligt för att laget skulle börja vinna matcher igen på ett sätt vi inte gjort sedan 2000/2001. Nu har Timonen lämnat och vi har långtidsskador på några av våra viktigaste spelare. Spelarna i laget har själva sagt att det blev en kick för hela laget med nyförven. Nu rycks mattan undan och tvivlet kommer tillbaka.

Jag tror att man kunde gjort mer för att hitta förstärkningar. Kunde man inte ha avlastat Sundlöf i letandet efter spelare. Snacket att det inte fanns spelare tillgängliga visade sig ju vara just bara snack. Jag kan bara tolka det som att uppgiften att behålla Brynäs IF i elitserien är mer högprioriterad av oss fans än av ledningen i Brynäs IF.
Kommentera